Nieuwsoverzicht

Maaslander Boerenkaas Gekozen Product van het Jaar 2017

20 januari 2017

De Maaslander Kaasmakers Boerenkaas fris gerijpt, de kaas die bij boer Olieman wordt gemaakt, is uitgeroepen tot Gekozen Product van het Jaar 2017 in de categorie kaas in stuk.

CEO Henny Westland: ,,Wij zijn enorm trots dat we met onze boerenkaas nu al Gekozen Product van het Jaar zijn geworden. Ook voor boer Olieman die voor ons deze kaas maakt is dit een bevestiging van de hoge kwaliteit van zijn kaas. Voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn met samenwerkingen met boeren onder de naam Maaslander Kaasmakers“.

Gekozen Product van het Jaar 2017
Het Gekozen Product van het Jaar is het resultaat van een streng selectieproces. Elk jaar onderwerpen fabrikanten van merkartikelen in een 37-tal landen hun vernieuwde en innovatieve producten aan het strenge oordeel van consumenten. Er vindt eerst een voorselectie plaats door een Comité van experts. Vervolgens geven meer dan 5.000 consumenten in Nederland hun mening over de producten die ze gepresenteerd krijgen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door AC Nielsen.

Maaslander Kaasmakers
Onder de naam Kaasmakers is Westland een samenwerking gestart met boeren die een passie hebben voor het maken van kaas. Boeren met vakmanschap die unieke producten maken. Westland geeft deze boeren een podium en brengt hun kaas onder de aandacht bij een groter publiek.

Maaslander Boerenkaas Gekozen Product van het Jaar 2017