Ondernemers gezocht

Wij zijn een werkgever voor ondernemende mensen, die samen met ons vooruit willen komen. Westland is een bedrijf van vertrouwen, respect en plezier. Dat is het beste voor onze kaasmerken, onze mensen en voor ons bedrijf.

Vacatures

Cheese Scientist

Fulltime 36 uur per week

Heb jij een wetenschappelijke achtergrond in de richting van zuiveltechnologie of microbiologie en diepgaande kennis van het kaasmaakproces? Vind het je leuk om door fundamenteel onderzoek nieuwe zuursels samen te stellen, waarmee je nieuwe plantaardige en reguliere kazen ontwikkelt met unieke smaakprofielen? Kom dan werken bij Westland Kaas in Huizen om samen het verschil te maken.

Lees meer

Demand Planner

36 uur per week

Ben jij analytisch ingesteld en sterk in data management? Kun je met jouw sociale skills makkelijk draagvlak creëren richting commercie? En lijkt het je leuk om je - naast Planning - verder te verbreden op het gebied van Inkoop en Logistiek? Kom dan werken bij Westland als Demand Planner!

Lees meer

Senior Brand Manager Old Amsterdam Nederland

36 uur per week

Een leidinggevende marketingrol waarbij business sense gecombineerd wordt met de juiste strategie op merk, communicatie en innovatie. Je bent de spin in het web in het aansturen en aanjagen van multidisciplinaire teams. Een combinatie van zowel lange termijn merkontwikkeling als korte termijn activatie voor strategisch focusland Nederland. 

Lees meer

HR stagiair m/v

32 - 40 uur

In deze stage word je meegenomen in diverse aspecten van HR en leer je de verschillende werkzaamheden op dit gebied onder de knie te krijgen. Je ondersteunt de HR manager bij de lopende en nog te starten HR gerelateerde projecten. 

Lees meer

Marketing Stagiair (Maaslander en Old Amsterdam)

32-40 uur per week

Ben jij een enthousiaste bachelor- of een masterstudent, zoek je een leerzame stage in marketing en ben je gek op kaas? Dan zoeken wij jou! In deze stage word je meegenomen in diverse aspecten van marketing en leer je de verschillende werkzaamheden op dit gebied onder de knie te krijgen. 

Lees meer

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.

Authenticiteit

Integriteit en oprechtheid zijn de kenmerken van onze vernieuwing. We zoeken vernieuwing die zinvol en oorspronkelijk is. Zo maken we het verschil. Het is een vorm van innovatie die voortkomt uit authenticiteit.