Ondernemers gezocht

Wij zijn een werkgever voor ondernemende mensen, die samen met ons vooruit willen komen. Westland is een bedrijf van vertrouwen, respect en plezier. Dat is het beste voor onze kaasmerken, onze mensen en voor ons bedrijf.

Vacatures

Brand Ambassador Old Amsterdam

Old Amsterdam voor horeca ondernemers

De Brand Ambassador Old Amsterdam is hét gezicht van Old Amsterdam richting horeca ondernemers, met name gericht op Amsterdam en omgeving. Je wint het vertrouwen van de klant, zorgt voor beschikbaarheid en perfecte zichtbaarheid van Old Amsterdam en zorgt daarmee voor continue volumegroei.

Vanuit de horecastrategie ben je gericht op het realiseren van de zichtbaarheid van Old Amsterdam. Daarnaast is het je taak om innovatieve concepten te implementeren en activeren. Dit alles met het doel om Old Amsterdam meer op de kaart te zetten.

Je rapporteert aan de Business Development Manager Out of Home.

 

Lees meer

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.

Authenticiteit

Integriteit en oprechtheid zijn de kenmerken van onze vernieuwing. We zoeken vernieuwing die zinvol en oorspronkelijk is. Zo maken we het verschil. Het is een vorm van innovatie die voortkomt uit authenticiteit.