Ondernemers gezocht

Wij zijn een werkgever voor ondernemende mensen, die samen met ons vooruit willen komen. Westland is een bedrijf van vertrouwen, respect en plezier. Dat is het beste voor onze kaasmerken, onze mensen en voor ons bedrijf.

Vacatures

HR stagiair m/v

32 - 40 uur

In deze stage word je meegenomen in diverse aspecten van HR en leer je de verschillende werkzaamheden op dit gebied onder de knie te krijgen. Je ondersteunt de HR manager bij de lopende en nog te starten HR gerelateerde projecten. 

Lees meer

Marketing Stagiair (Maaslander en Old Amsterdam)

32-40 uur per week

Ben jij een enthousiaste bachelor- of een masterstudent, zoek je een leerzame stage in marketing en ben je gek op kaas? Dan zoeken wij jou! In deze stage word je meegenomen in diverse aspecten van marketing en leer je de verschillende werkzaamheden op dit gebied onder de knie te krijgen. 

Lees meer

Trade Marketeer m/v

36 uur

Wij zoeken een ambitieuze en enthousiaste Trade Marketeer die tot het uiterste gaat om van onze klanten echte fans te maken.

Lees meer

Senior Brand Manager Duitsland

36 uur

We zoeken een geboren leider voor deze internationale leidinggevende marketingrol waar alles draait om een juiste strategie op merk, communicatie en  innovatie. 

Lees meer

Manager Trade Marketing- 36 uur

We zoeken een ondernemende Manager Trade Marketing (MTM) die volledig meedenkt vanuit het belang van de shopper, de categorie en de rol die A-merken daarbinnen spelen.

Lees meer

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.

Authenticiteit

Integriteit en oprechtheid zijn de kenmerken van onze vernieuwing. We zoeken vernieuwing die zinvol en oorspronkelijk is. Zo maken we het verschil. Het is een vorm van innovatie die voortkomt uit authenticiteit.