Ondernemers gezocht

Wij zijn een werkgever voor ondernemende mensen, die samen met ons vooruit willen komen. Westland is een bedrijf van vertrouwen, respect en plezier. Dat is het beste voor onze kaasmerken, onze mensen en voor ons bedrijf.

Vacatures

Accountmanager Out of Home

Om invulling te geven aan de groeiambities die wij hebben voor onze afdeling Sales Out of Home zijn wij op zoek naar een enthousiaste en inspirerende Accountmanager!

Lees meer

HR - business partner

32 - 36 uur

Je bent het eerste aanspreekpunt en ondersteunt, faciliteert en coacht de medewerkers op alle HR aangelegenheden zodat onze teamleden elke dag het beste van zichzelf kunnen laten zien. Hierbij hou je de langere termijn op je vizier terwijl je je richt op de dagelijkse HR aangelegenheden in de business.

Lees meer

Senior Brand Manager Old Amsterdam Nederland

36 uur per week

Een leidinggevende marketingrol waarbij business sense gecombineerd wordt met de juiste strategie op merk, communicatie en innovatie. Je bent de spin in het web in het aansturen en aanjagen van multidisciplinaire teams. Een combinatie van zowel lange termijn merkontwikkeling als korte termijn activatie voor strategisch focusland Nederland. 

Lees meer

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.

Authenticiteit

Integriteit en oprechtheid zijn de kenmerken van onze vernieuwing. We zoeken vernieuwing die zinvol en oorspronkelijk is. Zo maken we het verschil. Het is een vorm van innovatie die voortkomt uit authenticiteit.