Ondernemers gezocht

Wij zijn een werkgever voor ondernemende mensen, die samen met ons vooruit willen komen. Westland is een bedrijf van vertrouwen, respect en plezier. Dat is het beste voor onze kaasmerken, onze mensen en voor ons bedrijf.

Vacatures

Brand Ambassador Old Amsterdam

Old Amsterdam voor horeca ondernemers

De Brand Ambassador Old Amsterdam is hét gezicht van Old Amsterdam richting horeca ondernemers, met name gericht op Amsterdam en omgeving. Je wint het vertrouwen van de klant, zorgt voor beschikbaarheid en perfecte zichtbaarheid van Old Amsterdam en zorgt daarmee voor continue volumegroei.

Vanuit de horecastrategie ben je gericht op het realiseren van de zichtbaarheid van Old Amsterdam. Daarnaast is het je taak om innovatieve concepten te implementeren en activeren. Dit alles met het doel om Old Amsterdam meer op de kaart te zetten.

Je rapporteert aan de Business Development Manager Out of Home.

 

Lees meer

Marketing stagiaire vanaf september 2018

Zoek je een leerzame stage in Marketing?

Ben jij een bachelor- of een masterstudent en zoek je een leerzame stage in marketing vanaf september 2018? Ben je ambitieus en houd je van snel schakelen en aanpakken? En ben je gek op kaas? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken als stagiair (e) bij Westland Kaas.

Je volgt stage bij Westland Kaas gevestigd in Huizen. Een familiebedrijf met de mooie merken Old Amsterdam en Maaslander. Als stagiaire ben je onderdeel van het marketing team. Je ondersteunt de Brand Manager (s) bij grote projecten op het gebied van innovatie en communicatie maar krijgt ook projecten waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Je zult onder andere werken aan activaties op in-store gebied en online, creatie van materialen voor op de winkelvloer, verpakkingswijzigingen en product lanceringen.

Samenwerken is bij Westland Kaas erg belangrijk. Je zal daarom bij je projecten veel contact hebben met andere afdelingen in de organisatie waaronder Sales, Category Management, Inkoop, Supply Chain en Customer Service. Ook zal je direct schakelen met externe partijen zoals design- en activatiebureaus.

Dit is de kans om brede en relevante marketing ervaring op te doen binnen de FMCG branche. En het allerleukste is dat jouw werk ook terug te zien is in de markt.

Lees meer

Voor onze afdeling F&C zijn wij op zoek naar een Controller

Hands-on en ambitieuze finance professional

Deze functie is bij uitstek interessant voor iemand die of in de accountancy werkt of een (financial) control functie bekleedt.
Je bent op zoek naar een ondernemende omgeving waarin je projectmatig bezig kunt zijn en kunt optreden als sparringpartner.

Je schuwt de operatie niet, hebt oog voor details en draagt zorg voor een optimaal lopend financieel proces.
De functie van Controller is als “meewerkend voorman’’ uitdagend voor een finance professional die het zowel interessant vindt om mee te bouwen en te professionaliseren maar zeker ook een duidelijke pragmatische inslag heeft.
Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien en opleidingen te volgen.

Lees meer

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.

Authenticiteit

Integriteit en oprechtheid zijn de kenmerken van onze vernieuwing. We zoeken vernieuwing die zinvol en oorspronkelijk is. Zo maken we het verschil. Het is een vorm van innovatie die voortkomt uit authenticiteit.