Ondernemers gezocht

Wij zijn een werkgever voor ondernemende mensen, die samen met ons vooruit willen komen. Westland is een bedrijf van vertrouwen, respect en plezier. Dat is het beste voor onze kaasmerken, onze mensen en voor ons bedrijf.

Vacatures

Winkel Accountmanager M/V (fulltime)

Ondernemend en gedreven, rayon Midden Nederland

De Winkel Accountmanager bezoekt bestaande Retail- en Cash & Carry klanten. Je werft actief nieuwe klanten en bouwt aan intensieve relaties. Je bent bij je klanten verantwoordelijk voor het distributie-, promotiebeleid en zichtbaarheid van onze merken Old Amsterdam en Maaslander.

Vanuit je rol verzamel je relevante marktinformatie ten behoeve van Account Management, Marketing en Trade Marketing. Jij bent de ogen en oren van Westland, ziet kansen die de marktomstandigheden jou bieden en speelt hier daadkrachtig op in. 
In deze functie ben je onderdeel van een gedreven en ervaren Field Sales team, dat intensief samenwerkt om onze positie in de markt verder te verstevigen.

De functie is uitermate geschikt voor (jongere) Sales professionals met voldoende potentie om door te groeien binnen commercie. 

Lees meer

Op dit moment zijn er geen vacatures

Voor een open sollicitatie, stuur een email naar: izaak.bakker@westland-kaas.nl

Lees meer

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.

Authenticiteit

Integriteit en oprechtheid zijn de kenmerken van onze vernieuwing. We zoeken vernieuwing die zinvol en oorspronkelijk is. Zo maken we het verschil. Het is een vorm van innovatie die voortkomt uit authenticiteit.