Ondernemers gezocht

Wij zijn een werkgever voor ondernemende mensen, die samen met ons vooruit willen komen. Westland is een bedrijf van vertrouwen, respect en plezier. Dat is het beste voor onze kaasmerken, onze mensen en voor ons bedrijf.

Vacatures

Marketing Support Medewerker

32 - 40 uur

Ben jij een gedreven ondersteuner die voldoening haalt uit het opzetten en onderhouden van efficiënte structuren, het bevorderen van vlotte samenwerking, het behouden van heldere overzichten en het voeren van duidelijke communicatie met stakeholders? Sta je bekend om je toewijding om taken tot een succesvol einde te brengen én deel je onze passie voor kaas? Dan past de rol van Marketing Support Medewerker voor onze merken zoals Old Amsterdam perfect bij jou! 

Lees meer

Brand Manager Old Amsterdam

36 - 40 uur

Wij zoeken een gedreven en creatieve Brand Manager Old Amsterdam Nederland om ons marketingteam te versterken. In deze functie speel je een cruciale rol in het mede vormgeven en uitvoeren van onze wereldwijde merkstrategie en ben je verantwoordelijk voor álle creatie en innovatie voor Old Amsterdam Nederland. Je werkt aan het optimaliseren van de merkpositionering en het identificeren van kansen in de markt. Je rapporteert aan de Brand Lead Old Amsterdam Nederland en wordt ondersteund in je werkzaamheden door de Marketing Support Medewerkers. Ben jij een getalenteerde marketeer, een echte “foodie” en dol op Old Amsterdam? Lees dan snel verder en solliciteer!

Lees meer

Key Accountmanager Out of Home

Fulltime

Zie jij het als een ultieme uitdaging om Old Amsterdam en Maaslander op de kaart te zetten bij bekende hotel- en restaurantketens? Heb je zowel een sterke commerciële drive als het geduld om lange termijn relaties op te bouwen? Ben je een creatieve netwerker die kansen signaleert én verzilvert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Kwaliteitsmanager Food

24 - 36 uur

Als Kwaliteitsmanager sta je continu voor nieuwe uitdagingen en is geen dag hetzelfde! De kwaliteitseisen voor onze kazen moeten natuurlijk gewaarborgd worden. In deze zelfstandige rol ben je verantwoordelijk voor de productkwaliteit, streef je continue naar verbetering en vergroot je het kwaliteitsbewustzijn en de voedselveiligheidscultuur binnen de organisatie. Je maakt onderdeel uit van het kwaliteitsteam en je rapporteert aan de Manager Inkoop en Kwaliteit. Help jij mee om de kwaliteit van onze mooie producten hoog te houden?

Lees meer

Old Amsterdam Event Manager

24 - 40 uur

Wil jij werken voor het bekendste en lekkerste kaasmerk van Nederland?
Heb jij altijd al een keer je eigen (horeca) zaak willen runnen?
Ben jij een echte kaasliefhebber?
En ben je fan van het merk Old Amsterdam?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons familiebedrijf en maak deel uit van een dynamisch team dat gedreven is om de beste kwaliteit en smaakervaring te leveren.

Lees meer

Communicatie en PR Manager

32 uur

In deze rol ben jij de drijvende kracht achter proactieve communicatie vanuit alle Westland merken, zowel extern als intern, via diverse kanalen zoals social media en de website. Als verantwoordelijke voor het corporate PR- en communicatieplan leid je diverse activiteiten en ben je een absolute expert op het gebied van public relations. Met ervaring op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau ben je bedreven in het moeiteloos schakelen tussen diverse niveaus. Je bent open-minded, hebt een brede maatschappelijke oriëntatie en weet als geen ander wat er in de wereld én in ons kaaslandschap speelt. Je deelt je inzichten graag en doelgericht met zowel collega's als de buitenwereld. Binnen het Westland-team kun jij als zelfstarter met een focus op samenwerking en een duidelijke eigen verantwoordelijkheid uitstekend je weg vinden. Herken jij jezelf hierin? Kom dan werken voor Westland Kaas! 

Lees meer

Stagiair E-commerce Old Amsterdam

32 - 40 uur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige HBO- of WO-student die interesse heeft in e-commerce. Tijdens deze stage krijg je de kans om verschillende aspecten van e-commerce te verkennen en verder te ontwikkelen. Je zult de e-commerce manager ondersteunen bij lopende en nog te starten online projecten voor Old Amsterdam. Smaakt dit naar meer? Lees dan verder en kom stagelopen bij Westland Kaas!

Lees meer

Stagiair R&D plantaardige kaas

32 - 40 uur

Al ruim 85 jaar is Westland Kaas een vertrouwde naam op de wereldwijde kaasmarkt. Wij geven het leven smaak en maken ieder eetmoment bijzonder met onze Old Amsterdam, Maaslander en Trenta kazen. Wij willen blijven verrassen met nieuwe smaakbelevingen en zinvolle innovaties en hechten daarbij veel waarde aan een duurzame samenleving. Westland verkoopt heerlijke en eerlijke producten waar de consument graag voor terugkomt. Een heerlijk en eerlijk alternatief voor kaas mag daar niet bij ontbreken. Help jij mee om een plantaardig alternatief te ontwikkelen?

Lees meer

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.

Authenticiteit

Integriteit en oprechtheid zijn de kenmerken van onze vernieuwing. We zoeken vernieuwing die zinvol en oorspronkelijk is. Zo maken we het verschil. Het is een vorm van innovatie die voortkomt uit authenticiteit.