Ondernemers gezocht

Wij zijn een werkgever voor ondernemende mensen, die samen met ons vooruit willen komen. Westland is een bedrijf van vertrouwen, respect en plezier. Dat is het beste voor onze kaasmerken, onze mensen en voor ons bedrijf.

Vacatures

Communicatie en PR Manager

32 uur

In deze rol ben jij de drijvende kracht achter proactieve communicatie vanuit alle Westland merken, zowel extern als intern, via diverse kanalen zoals social media en de website. Als verantwoordelijke voor het corporate PR- en communicatieplan leid je diverse activiteiten en ben je een absolute expert op het gebied van public relations. Met ervaring op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau ben je bedreven in het moeiteloos schakelen tussen diverse niveaus. Je bent open-minded, hebt een brede maatschappelijke oriëntatie en weet als geen ander wat er in de wereld én in ons kaaslandschap speelt. Je deelt je inzichten graag en doelgericht met zowel collega's als de buitenwereld. Binnen het Westland-team kun jij als zelfstarter met een focus op samenwerking en een duidelijke eigen verantwoordelijkheid uitstekend je weg vinden. Herken jij jezelf hierin? Kom dan werken voor Westland Kaas! 

Lees meer

Management en HR Assistant

Fulltime

Van organiseren, regelen en overzien word jij blij. Van complex agendabeheer en gepuzzel ook. Je werkt graag samen en houdt van een fijne werksfeer. Jij bent toe aan een volgende carrièrestap in een mooie en veelzijdige supportfunctie. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder. Wij zoeken een Management en HR Assistant voor ons prachtige bedrijf.

Lees meer

Key Accountmanager Out of Home

Fulltime

Zie jij het als een ultieme uitdaging om Old Amsterdam en Maaslander op de kaart te zetten bij bekende hotel- en restaurantketens? Heb je zowel een sterke commerciële drive als het geduld om lange termijn relaties op te bouwen? Ben je een creatieve netwerker die kansen signaleert én verzilvert? Kom dan werken bij Westland Kaas in Huizen!

Lees meer

Brand Manager Old Amsterdam Nederland

Fulltime

Voor onze Marketing afdeling zoeken wij naar een gedreven en creatieve Brand Manager Old Amsterdam Nederland om ons team te versterken. Als Brand Manager speel je een cruciale rol in het mede vormgeven en uitvoeren van onze wereldwijde merkstrategie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor álle creatie en innovatie voor Old Amsterdam Nederland. Je werkt aan het optimaliseren van de merkpositionering en het identificeren van kansen in de markt. Je rapporteert aan de Brand Lead Old Amsterdam Nederland en wordt ondersteund in je werkzaamheden door de Marketing Support Medewerker(s).

Lees meer

Kwaliteitsmanager Food

16 - 20 uur per week

Als Kwaliteitsmanager sta je continu voor nieuwe uitdagingen en is geen dag hetzelfde! De kwaliteitseisen voor onze kazen moeten natuurlijk gewaarborgd worden. In deze zelfstandige rol ben je verantwoordelijk voor de productkwaliteit, streef je continue naar verbetering en vergroot je het kwaliteitsbewustzijn en de voedselveiligheidscultuur binnen de organisatie. Je maakt onderdeel uit van het kwaliteitsteam en je rapporteert aan de Manager Inkoop en Kwaliteit. Help jij mee om de kwaliteit van onze mooie producten hoog te houden?

Lees meer

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.

Authenticiteit

Integriteit en oprechtheid zijn de kenmerken van onze vernieuwing. We zoeken vernieuwing die zinvol en oorspronkelijk is. Zo maken we het verschil. Het is een vorm van innovatie die voortkomt uit authenticiteit.