Ondernemers gezocht

Wij zijn een werkgever voor ondernemende mensen, die samen met ons vooruit willen komen. Westland is een bedrijf van vertrouwen, respect en plezier. Dat is het beste voor onze kaasmerken, onze mensen en voor ons bedrijf.

Vacatures

Financieel Administratief Medewerker

Fulltime

Ben jij nauwkeurig, analytisch en heb je oog voor detail? Ben jij cijfermatig sterk en niet bang je mouwen op te rollen en aan de slag te gaan? Wij zijn op zoek naar een financieel medewerker om ons Finance team te versterken. Maakt dit jou enthousiast? Lees dan snel verder en kom werken voor Westland Kaas, bekend van de merken Old Amsterdam en Maaslander!

Lees meer

Communicatie en PR Manager

32 uur

Wil jij de drijvende kracht zijn achter een succesvolle communicatiestrategie, zowel intern als extern, voor onze sterke kaasmerken zoals Old Amsterdam en Maaslander? Ben jij een absolute expert in public relations en bedreven in het leiden van diverse activiteiten binnen het corporate PR- en communicatieplan? Schakel jij moeiteloos tussen verschillende stakeholders dankzij jouw brede ervaring op strategisch, tactisch en operationeel niveau? Kom dan werken voor ons mooie familiebedrijf!

Lees meer

Group Controller

Fulltime

Ben jij een ervaren Controller die gedreven wordt door uitdagingen? Weet jij hoe je jouw team motiveert en inspireert? En wil jij als sparringpartner van de CFO een internationaal opererend bedrijf verder helpen met jouw inzichten? Dan is dit jouw kans! Bij Westland Kaas, bekend van de merken Old Amsterdam en Maaslander, zijn wij op zoek naar een Group Controller.

Lees meer

Kwaliteitsmanager

24 - 32 uur

Als Kwaliteitsmanager sta je continu voor nieuwe uitdagingen en is geen dag hetzelfde! De kwaliteitseisen voor onze kazen moeten natuurlijk gewaarborgd worden. In deze zelfstandige rol ben je verantwoordelijk voor de productkwaliteit, streef je continue naar verbetering en vergroot je het kwaliteitsbewustzijn en de voedselveiligheidscultuur binnen de organisatie. Je maakt onderdeel uit van het kwaliteitsteam en je rapporteert aan de Manager Inkoop en Kwaliteit. Help jij mee om de kwaliteit van onze mooie producten hoog te houden?

Lees meer

Key Accountmanager Out of Home

Fulltime

Ben jij een commercieel talent met een passie voor het onderhouden van lange termijn relaties én ben je een creatieve netwerker die kansen signaleert én verzilvert? Wil jij merken als Old Amsterdam en Maaslander nog meer laten schitteren binnen de Out of Home markt, bijvoorbeeld bij bekende hotel- en restaurantketens, maar ook binnen de bekende groothandels? Dan zoeken wij jou!

Lees meer

Marketing Support Medewerker

32 - 40 uur

Ben jij een gedreven ondersteuner die voldoening haalt uit het opzetten en onderhouden van efficiënte structuren, het bevorderen van soepele samenwerking, het behouden van overzicht en het communiceren met stakeholders? Sta jij bekend om je toewijding om digital taken succesvol af te ronden én deel je onze passie voor kaas? Dan is de rol van Marketing Support Medewerker voor onze merken, zoals Old Amsterdam en Maaslander, perfect voor jou! 

Lees meer

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.

Authenticiteit

Integriteit en oprechtheid zijn de kenmerken van onze vernieuwing. We zoeken vernieuwing die zinvol en oorspronkelijk is. Zo maken we het verschil. Het is een vorm van innovatie die voortkomt uit authenticiteit.