Ondernemers gezocht

Wij zijn een werkgever voor ondernemende mensen, die samen met ons vooruit willen komen. Westland is een bedrijf van vertrouwen, respect en plezier. Dat is het beste voor onze kaasmerken, onze mensen en voor ons bedrijf.

Vacatures

HR stagiair m/v

32 - 40 uur

In deze stage word je meegenomen in diverse aspecten van HR en leer je de verschillende werkzaamheden op dit gebied onder de knie te krijgen. Je ondersteunt de HR manager en de HR adviseur bij de lopende en nog te starten HR gerelateerde projecten. 

Lees meer

Marketing Stagiair

40 uur per week

Ben jij een enthousiaste bachelor- of een masterstudent, zoek je een leerzame stage in marketing en ben je gek op kaas? Dan zoeken wij jou! In deze stage word je meegenomen in diverse aspecten van marketing en leer je de verschillende werkzaamheden op dit gebied onder de knie te krijgen. 

Lees meer

Senior Trade Marketeer m/v

36 uur per week

Wij zoeken een ervaren senior trade marketeer die tot het uiterste gaat om van onze klanten fans te maken. Een categorie consultant die met messcherpe analyses en overtuigende argumenten komt.

Lees meer

Bedrijfsjurist m/v

24 uur

Als bedrijfsjurist ben je juridisch breed georiënteerd en ben je het juridische geweten van onze organisatie. Aangezien je de enige jurist bent binnen Westland Kaas en we zoveel mogelijk intern willen organiseren, is het belangrijk dat je zelfstandig en initiatiefrijk bent. Jij bent een ervaren bedrijfsjurist, idealiter heb je eerder werkervaring opgedaan als advocaat. Verder beschik je over een praktische, oplossingsgerichte werkhouding en houd je ervan om juridische zaken tot op de bodem uit te zoeken om tot de beste oplossing te komen.

Lees meer

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.

Authenticiteit

Integriteit en oprechtheid zijn de kenmerken van onze vernieuwing. We zoeken vernieuwing die zinvol en oorspronkelijk is. Zo maken we het verschil. Het is een vorm van innovatie die voortkomt uit authenticiteit.