Ondernemers gezocht

Wij zijn een werkgever voor ondernemende mensen, die samen met ons vooruit willen komen. Westland is een bedrijf van vertrouwen, respect en plezier. Dat is het beste voor onze kaasmerken, onze mensen en voor ons bedrijf.

Vacatures

Marketing Support Medewerker

32-36 uur

Als Marketing medewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de korte en middellange termijn (lokale) activatie van onze merken. Deze rol vereist een praktische en 'getting things done' instelling. Ongeveer 90% van de taken zal overkoepelend voor alle merken worden uitgevoerd. Je wordt aangestuurd door twee Marketing Leads waarbij in jouw rol de focus ligt op snel en efficiënt de afdeling supporten. Je schept er genoegen in om binnen je werk te zorgen voor een optimale structuur, vlotte samenwerking, een helder overzicht en duidelijke communicatie met je stakeholders. Je zorgt ervoor dat je afmaakt waaraan je begint.

Lees meer

Brand Lead Old Amsterdam Nederland

Fulltime

Voor onze Marketingafdeling zijn wij op zoek naar een ervaren Brand Lead met een groot hart voor Old Amsterdam. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van het merk Old Amsterdam wereldwijd met als focus Nederland. In deze leidinggevende rol wordt business sensitiviteit gecombineerd met een doordachte strategie op het gebied van merkpositionering, merkbeheer, communicatie, media en innovatie. Je focust op strategie en geeft leiding aan je eigen team, de business teams in Nederland en je geeft mede lead aan het business team in Duitsland. Je draagt bij aan zowel lange termijn merkontwikkeling als korte termijn activatie's. Kortom, van jou wordt verwacht dat je een zelfstandige bijdrage levert aan de merkstrategie en positionering van Old Amsterdam.

Lees meer

Brand Manager Old Amsterdam Nederland

Fulltime

Voor onze Marketing afdeling zoeken wij naar een gedreven en creatieve Brand Manager Old Amsterdam Nederland om ons team te versterken. Als Brand Manager speel je een cruciale rol in het mede vormgeven en uitvoeren van onze wereldwijde merkstrategie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor álle creatie en innovatie voor Old Amsterdam Nederland. Je werkt aan het optimaliseren van de merkpositionering en het identificeren van kansen in de markt. Je rapporteert aan de Brand Lead Old Amsterdam Nederland en wordt ondersteund in je werkzaamheden door de Marketing Support Medewerker(s).

Lees meer

Support Medewerker Old Amsterdam Cheese Stores

32 tot 40 uur  (kantoorbaan)

Ben jij fan van Old Amsterdam? Wij zoeken een assistent die de General Manager Old Amsterdam Cheese Stores op administratief en HR-gerelateerde zaken ondersteunt. En die natuurlijk tot het uiterste gaat om van onze klanten echte fans te maken!

Lees meer

Key Accountmanager Out of Home

Fulltime

Om invulling te geven aan de groeiambities die wij hebben voor onze Sales afdeling Out of Home zijn wij op zoek naar een enthousiaste en inspirerende Senior Accountmanager! Binnen deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het versterken en uitbreiden van de positie van onze merken Maaslander, Old Amsterdam en WildWestland. Je bent zowel verantwoordelijk voor een pakket aan bestaande Out of Home klanten als voor het uitbreiden van onze positie binnen het Out of Home kanaal. Jouw focus zal liggen op het tweede. Dat doe je enerzijds door nieuwe afnemers te werven, anderzijds door het groter maken van de positie van onze merken bij bestaande klanten. Je bent veel op pad, je bouwt aan een stevig netwerk en enthousiasmeert bestaande en potentiele klanten!

Lees meer

General Manager Old Amsterdam Cheese Stores

Fulltime ter vervanging van zwangerschapsverlof

In deze brede rol met zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden manage jij alle activiteiten die leiden tot het maximaliseren van de (verkoop)resultaten van de vier Old Amsterdam Cheese Stores. Je geeft leiding aan een Support Medewerker, Tasting Manager en Senior Store Manager en bent verantwoordelijk voor 25 tot 30 werknemers in totaal. Jouw kantoor bevindt zich boven een van onze prachtige winkels in hartje Amsterdam (Damrak 62) en jij bent dagelijks telefonisch bereikbaar in geval van calamiteiten tussen 9.00 en 22.30. In deze functie werk je samen met de afdelingen Marketing, Finance en HR en wordt je ondersteund door, en rapporteer je aan, de CCO van Westland Kaas.

Lees meer

Kwaliteitsmanager Food

16 - 20 uur per week

Als Kwaliteitsmanager sta je continu voor nieuwe uitdagingen en is geen dag hetzelfde! De kwaliteitseisen voor onze kazen moeten natuurlijk gewaarborgd worden. In deze zelfstandige rol ben je verantwoordelijk voor de productkwaliteit, streef je continue naar verbetering en vergroot je het kwaliteitsbewustzijn en de voedselveiligheidscultuur binnen de organisatie. Je maakt onderdeel uit van het kwaliteitsteam en je rapporteert aan de Manager Inkoop en Kwaliteit. Help jij mee om de kwaliteit van onze mooie producten hoog te houden?

Lees meer

Stagiair R&D - plantaardige kaas

32 - 40 uur per week

Al ruim 85 jaar is Westland Kaas een vertrouwde naam op de wereldwijde kaasmarkt. Wij geven het leven smaak en maken ieder eetmoment bijzonder met onze Old Amsterdam, Maaslander en Trenta kazen. Wij willen blijven verrassen met nieuwe smaakbelevingen en zinvolle innovaties. Westland Kaas hecht daarbij veel waarde aan een duurzame samenleving. Westland verkoopt heerlijke en eerlijke producten waar de consument graag voor terugkomt. Een heerlijk en eerlijk alternatief voor kaas mag daar niet bij ontbreken. Help jij mee om een plantaardig alternatief te ontwikkelen?

Lees meer

Stagiair R&D - sensory

32 - 40 uur per week

Ben jij een energieke student, weet jij alles over smaakprofielen en durf jij de leiding te nemen? Binnen onze afdeling R&D zoeken wij naar een stagiaire die ons sensorisch panel naar een hoger niveau kan brengen.

Lees meer

Stagiair Inkoop

24 - 32 uur per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en accurate student in het 3e of 4e jaar van zijn/haar MBO of HBO studie. In deze stage word je meegenomen in diverse aspecten van Inkoop en leer je de verschillende werkzaamheden op dit gebied onder de knie te krijgen. Je ondersteunt de Inkoopmanagers  bij de lopende en nog te starten inkoop gerelateerde projecten.

Lees meer

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.

Authenticiteit

Integriteit en oprechtheid zijn de kenmerken van onze vernieuwing. We zoeken vernieuwing die zinvol en oorspronkelijk is. Zo maken we het verschil. Het is een vorm van innovatie die voortkomt uit authenticiteit.