Vacature overzicht

Accountmanager Out of Home

1 June 2023

Westland Kaas B.V., gevestigd in Huizen, is in 1936 is opgericht door de familie Westland. De familie is 100% eigenaar. Westland Kaas laat haar kazen produceren bij verschillende Nederlandse, met zorg geselecteerde, zuivelcoöperaties. Westland is de trotse eigenaar van de merken Maaslander, Old Amsterdam, Trenta en WildWestLand die (inter)nationaal een sterke positie hebben opgebouwd. Met een totaal volume van meer dan 10.000 ton kaas per jaar onder de 4 merken en verkoop van kaas over de hele wereld is dit een ambitieus familiebedrijf.

Sinds kort slaat Westland met het merk WildWestLand ook haar vleugels uit in het vegan-segment. Westland speekt sinds jaar en dag in op de vraag naar een gezond, vernieuwend en verrassend product.

Om invulling te geven aan de groeiambities die wij hebben voor onze afdeling Sales Out of Home zijn wij op zoek naar een enthousiaste en inspirerende Accountmanager!

De functie

Binnen deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het versterken en uitbreiden van de positie van onze merken Maaslander, Old Amsterdam en WildWestland. Je bent zowel verantwoordelijk voor een pakket aan bestaande Out of Home klanten, als voor het uitbreiden van onze positie binnen het Out of Home kanaal, de focus zal liggen op het tweede. Dat doe je enerzijds door nieuwe afnemers te werven, anderzijds door het groter maken van de positie van onze merken bij bestaande klanten. Je bent veel op pad, je bouwt aan een stevig netwerk en enthousiasmeert bestaande en potentiele klanten. Dat kan op een mooie zomerdag langs de stranden zijn, maar ook tankstations, cateraars, hotels of restaurants horen tot je gebied. Je signaleert kansen en vult ze in nauwe samenwerking met interne afdelingen in. Je weet wat er speelt, je bent op de hoogte van de behoefte van de afnemer en speelt daarop in.

 Taken op hoofdlijn

 • Signaleren van kansen bij bestaande Out of Home klanten en acquireren van nieuwe klanten;
 • Het bezoeken van Out of Home klanten;
 • Onderhouden en opbouwen van intensieve klantrelaties;
 • Organiseren en bezoeken van Out of Home gerelateerde beursdeelname.

Jouw profiel

 • Commerciële opleiding; HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in Out of Home is een pre, bij voorkeur bij een A-merk fabrikant;
 • Ondernemende instelling, stevige commerciële drive en sterk resultaatgerichtheid.

Dit krijg je van ons

 • Een dynamische organisatie waarin we aandacht hebben voor elkaar en veel waarde hechten aan een prettige werksfeer en goede samenwerking;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid om te bepalen waar je werkt en hoe je agenda er uitziet;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonus en winstdelingsregeling, sportvergoeding en pensioenregeling;
 • Een leaseauto, een telefoon en laptop;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en kansen voor de toekomst in een ondernemende organisatie;
 • Naast hard werken, is er ook tijd voor plezier. Zo organiseren we regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten als een tafeltennistoernooi en hebben we een actieve personeelsvereniging die allerlei activiteiten organiseert.

Reageren

Ben je geïnteresseerd? Mail je motivatie en cv naar hr@westland-kaas.nl. Uitgebreide informatie over Westland Kaas B.V. is te vinden op https://www.westlandkaas.nl. Nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Retse van der Berg (06 15 30 50 87 - Retse.van.der.Berg@Westland-Kaas.nl).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

Accountmanager Out of Home