Vacature overzicht

Demand planner supply chain

22 March 2021

Westland Kaas
Demand planner supply chain

 

Westland Kaas B.V. gevestigd in Huizen, is in 1936 opgericht door de familie Westland. De familie is 100% eigenaar van het bedrijf met Henny Westland als CEO. Westland Kaas laat haar kazen produceren bij verschillende Nederlandse zuivelcoöperaties en is eigenaar van de merken Maaslander, Old Amsterdam, Westlite en Trenta, die (inter)nationaal een sterke positie hebben opgebouwd. In 2014 ontving Westland Kaas de Familie Bedrijven Award als authentiek en innovatief familiebedrijf. Momenteel zijn we op zoek naar proactieve en leergierige Demand planner supply chain met een passie voor food.

 

Functie

Als demand planner ben je verantwoordelijk voor het creëren, monitoren en verbeteren van het demand plan voor de korte termijn (13 weken) en de lange termijn (12 maanden) in een FMCG omgeving. Je beoordeelt de Sales- en Marketing-vraag op de operationele uitvoerbaarheid en vertaalt deze naar de afdeling supply chain. Hierbij zijn met name de dynamiek van promoties, saneringen, introducties en seizoen patronen die de productieplannen beïnvloeden van belang. Als demand planner ben je de schakel tussen de behoefte van de klanten en de mogelijkheden van supply chain. Dit gebeurd onder andere door het actief voorbereiden en voorzitten van het Sales & Operations overleg. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Profiel

Wij zoeken iemand die de volgende kwaliteiten beschikt:

-HBO/WO werk- en denkniveau, logistieke opleiding heeft de voorkeur;
-Enige jaren relevante ervaring in een soortgelijke functie;
-Inzicht in en affiniteit met logistieke en commerciële bedrijfsprocessen;
-Kennis van en ervaring met automatiseringssystemen: M3 bij voorkeur;
-Uitstekende kennis van en ervaring met Excel;
-Goede kennis in woord en geschrift van Engels en Duits (pre);
-Cijfermatig sterk, accuraat en analytisch;
-Sterke affiniteit met datamanagement
-Teamplayer, commercieel, resultaat- en klantgericht;
-Een “can do” mentaliteit

Locatie

Zuiderzee 5, 1271 EP Huizen

Reageren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via www.ceresrecruitment.nl.
Voor meer informatie kun je terecht bij Anne De Maeyer, telefonisch bereikbaar op 06 83 111 697. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op https://www.westlandkaas.nl.

Westland Kaas heeft de werving en selectie voor de vacature Demand planner exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.