Vacature overzicht

Junior Brand Manager Duitsland

17 March 2021

Westland Kaas
Junior brand manager

Westland Kaas B.V. gevestigd in Huizen, is in 1936 opgericht door de familie Westland. De familie is 100% eigenaar van het bedrijf met Henny Westland als CEO. Westland Kaas laat haar kazen produceren bij verschillende Nederlandse zuivelcoöperaties en is eigenaar van de merken Maaslander, Old Amsterdam, Westlite en Trenta, die (inter)nationaal een sterke positie hebben opgebouwd. In 2014 ontving Westland Kaas de Familie Bedrijven Award als authentiek en innovatief familiebedrijf. Momenteel zijn we op zoek naar proactieve en leergierige Junior brand manager met een passie voor food.

 

 

Functie

Je rapporteert als junior brand manager aan de senior brand manager Duitsland. Je ondersteunt haar bij zeer brede marketing activiteiten op het gebied van communicatie, innovatie, artwork en strategie. Maar je hebt ook echt jouw eigen projecten die je zelf van A-Z managt, vb op het gebied van winkelvloer activatie of social media.

Samen met de senior brand manager richt je je op de Duitse markt. Deze is hard groeiend en is aangemerkt als prioriteitsland. Er liggen nog enorm veel kansen. Het is heel handig als je goed Duits verstaat en spreekt. Je hebt contact met diverse stakeholders, in Nederland, Duitsland maar ook extern (vb bureau's). 

Profiel

We zoeken iemand met 0-4 jaar marketing ervaring. Je bent WO opgeleid en je hebt idealiter al een eerste werkervaring in marketing FMCG. We staan ook open voor kandidaten die nog redelijk recent zijn afgestudeerd en 1 of 2 relevante marketing stages in FMCG hebben gelopen. Je bent analytisch. Je hebt de juiste persoonlijkheid: drive, dingen goed willen doen, energiek en gedisciplineerd. Je spreekt goed Duits (minimaal vwo niveau) en je hebt geen angst om veel Duits (en Engels) te spreken.

Locatie

Zuiderzee 5, 1271 EP Huizen

Reageren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via https://www.brightsearch.nl/.
Uitgebreide informatie over Westland Kaas B.V. is te vinden op https://www.westlandkaas.nl.

Westland Kaas heeft de werving en selectie voor de vacature Junior Brand Manager exclusief uitbesteed aan Bright.