Vacature overzicht

Marketing Support Medewerker

32 - 40 uur

10 April 2024

Ben jij een gedreven ondersteuner die voldoening haalt uit het opzetten en onderhouden van efficiënte structuren, het bevorderen van vlotte samenwerking, het behouden van heldere overzichten en het voeren van duidelijke communicatie met stakeholders? Sta je bekend om je toewijding om taken tot een succesvol einde te brengen én deel je onze passie voor kaas? Dan past de rol van Marketing Support Medewerker voor onze merken zoals Old Amsterdam perfect bij jou!

Over de rol

Als ondersteuner op onze Marketingafdeling vervul je een cruciale rol bij het ondersteunen van de activatie van onze sterke merken. Hier is een praktische instelling en een 'getting things done' mentaliteit voor nodig. Je bent verantwoordelijk voor het pro-actief creëren van overzicht, identificeren van prioriteiten, organiseren, regelen en afhandelen. Ongeveer 90% van de taken zal uitgevoerd worden voor het merk Old Amsterdam en 10% overkoepelend voor alle merken. Je wordt aangestuurd door twee Marketing Leads, waarbij de nadruk van jouw rol ligt op het snel en efficiënt ondersteunen van de afdeling. Tot de belangrijkste taken hoort:

 • Bestellen van samples, POS-materialen, coupons en premiums en het aanvragen van artikelcodes en benamingsgegevens;
 • Overzicht houden, afstemmen en uitvoeren van acties;
 • Fungeren als contactpersoon voor de (POS) leveringen en bestellingen voor alle landen (denk aan Duitsland, België en Spanje); 
 • Wijzigingen aanbrengen in etiketten, on-pack stickers en omdozen en het afhandelen van innovaties indien nodig;
 • Ondersteuning bij updaten van de website indien nodig.

Over de werkgever

Old Amsterdam is ontstaan uit een compromisloze zoektocht naar de beste smaak, waarbij innovatie en ondernemerschap voorop stonden. Een onafhankelijk onderzoeksinstituut werd door de familie Westland voor een onmogelijke taak gesteld: Ontwikkel een receptuur voor de lekkerste oude kaas. Een kaas met rijpingskristallen en een pittige smaak, die toch smeuïg en snijdbaar is. Dit resulteerde in een gepatenteerd proces waarin kennis over landsgrenzen heen werd gecombineerd met Hollandse nuchterheid. Smaak, volgens onze eigen regels. Familiebedrijf Westland Kaas staat al meer dan 85 jaar voor hoogwaardige kwaliteitskaas en innovatieve productontwikkelingen. Met Maaslander, Trenta, Kees en Westlite omvat het portfolio van het bedrijf naast Old Amsterdam, dat in 1985 in Nederland werd gelanceerd, nog vier andere kaasmerken die (inter)nationaal op de markt worden gebracht.

Dit ben jij

Met jouw ‘can-do’ mentaliteit en vastberadenheid om het verschil te maken, laat je je niet tegenhouden door obstakels. Je gaat zelfstandig en energiek te werk, neemt initiatief en anticipeert op uitdagingen. Met jouw ondernemende houding straal je eigenaarschap uit in al je taken.

Daarnaast bezit je:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar administratieve ervaring in een soortgelijke rol binnen een dynamische werkomgeving;
 • Affiniteit met marketing en voedingsmiddelen;
 • Kennis van en ervaring met MS office (Outlook, Word, Excel en PowerPoint) en social media;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Wij bieden

 • Een salaris tussen €3.000,- en €3.600,- bruto per maand obv 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding, sportvergoeding en een goede pensioenregeling;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling middels training en opleiding;
 • Een collegiale werkomgeving waarbinnen veel waarde wordt gehecht aan een prettige werksfeer en informele activiteiten zoals de jaarlijkse Westland ski trip;
 • De kans om te werken voor prachtige kaasmerken waar je trots op kunt zijn!

Standplaats: Huizen, mogelijkheid om hybride te werken.

Reageren

Smaakt dit naar meer? Stuur dan jouw CV en motivatie naar recruitment@westland-kaas.nl.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Gwyneth Leen, HR Business Partner, via 0629904269 of gwyneth.leen@westland-kaas.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in jouw netwerk wordt wél op prijs gesteld!

Marketing Support Medewerker