Vacature overzicht

Stagiair DTP/grafisch vormgeving

24 - 40 uur per week

7 November 2023

Houd jij van kaas, mooie A-merken én van goede vormgeving? Dan zit je bij ons goed! Vanaf januari zoeken wij een enthousiaste en creatieve stagiair DTP/grafisch vormgeving op de Marketingafdeling van Westland Kaas. Het betreft een stage voor 3 tot 6 maanden.

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage ondersteun je onze DTP-er/grafisch vormgever in haar dagelijkse werkzaamheden. Je gaat aan de slag met het vormgeven en dtp-en van diverse communicatie-uitingen binnen de brand guidelines van onze mooie A-merken: Old Amsterdam, Maaslander, Trenta en Kees kaas. Daarnaast werk je aan visuele uitingen voor Westland Kaas corporate. Je maakt onderdeel uit van de Marketingafdeling en werkt nauw samen met de marketeers. Alles komt aan de orde: van het uitwerken van point of sale materiaal (denk aan displays, vloerstickers, flyers en stickertjes) tot social posts en digitale banners. In deze stage leren we je de dagelijkse praktijk van een dtp-er onder de knie te krijgen, die zowel technisch als creatief van aard is. Er is ruimte voor verdieping, eigen initiatief of opdrachten vanuit de opleiding.

Welke achtergrond heb je nodig?

  • Je volgt een relevante MBO/HBO vormgevingsopleiding (tweedejaars of hoger)
  • Je hebt (ruime) kennis van Adobe Creative Cloud, in het bijzonder van Indesign, Illustrator en Photoshop

Wij bieden

Een leerzame en afwisselende stage binnen een ambitieus, gezellig en klein team. Eigen inbreng wordt aangemoedigd en je krijgt de ruimte om waardevolle skills te ontwikkelen. Als stagiair ben je een belangrijk onderdeel van het team en sta je midden in de organisatie. Je krijgt: 

  • Dé kans om een unieke ervaring op te doen op het gebied van DTP/grafisch vormgeven binnen een bijzonder familiebedrijf
  • Een stagevergoeding van 450 euro bruto per maand op basis van 36 uur
  • Persoonlijke begeleiding tijdens je stage
  • Volop ruimte om te leren

Standplaats: Huizen, mogelijkheid om hybride te werken

Reageren

Laat de kaas niet van je brood eten en reageer snel! Je cv /portfolio en motivatiebrief kun je per mail sturen naar recruitment@westland-kaas.nl.

Momenteel zijn we op zoek naar stagiairs voor de stageperiode januari/februari 2024 - juni 2024.

Stagiair DTP/grafisch vormgeving