Vacature overzicht

Winkel Account Manager Zuid - West - Nederland

36 uur per week

9 August 2022

Westland Kaas B.V., gevestigd in Huizen, is in 1936 is opgericht door de familie Westland. De familie is 100% eigenaar van het bedrijf. Westland Kaas laat haar kazen produceren bij verschillende Nederlandse zuivelcoöperaties en is eigenaar van de merken Maaslander, Old Amsterdam, Trenta en Westlite die (inter)nationaal een sterke positie hebben opgebouwd. Sinds kort slaat Westland met het merk WildWestLand tevens haar vleugels uit in het vegan-segment. We onderscheiden ons als een authentiek, innovatief familiebedrijf opererend vanuit een gezonde Hollandse handelsgeest.

Winkel Account Manager (fulltime 36 uur)

Wat ga je doen ?

In je rayon bezoek je bestaande retail en cash & carry klanten. Je werft actief nieuwe klanten en bouwt aan intensieve relaties. Je bent bij je klanten verantwoordelijk voor het distributie- en promotiebeleid van de merken Old Amsterdam en Maaslander. Vanuit je rol verzamel je relevante marktinformatie ten behoeve van Accountmanagement, Trade Marketing en Marketing. Jij bent de ogen en oren van Westland, ziet de kansen die de marktomstandigheden jou bieden en speelt hier daadkrachtig en creatief op in. Door de sterke relaties, ben je in staat net dat stapje extra te zetten zowel voor je klant als voor Westland. 

In deze functie ben je onderdeel van een zeer gedreven en ervaren field salesteam, dat intensief samenwerkt om onze positie in de markt verder te verstevigen. De functie is uitermate geschikt voor sales professionals met voldoende potentie om door te groeien binnen commercie. Je rapporteert aan de Fieldsales & National Account Manager.

Wij vragen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Enkele jaren ervaring in een commerciële buitendienstfunctie is een pre
  • Kennis van en ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en MS office.
  • Affiniteit met A-merken binnen FMCG
  • Commerciële creativiteit, relatiemanagement en ondernemerschap.
  • Initiatiefrijk, klant- en resultaatgericht en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband goed te kunnen functioneren.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een “can do“ mentaliteit.
  • Woonachtig in de provincie: Brabant, Zuid Holland of Zeeland

Wij bieden een gedreven werkomgeving waarbij je alle ruimte krijgt om invulling te geven aan het nemen van initiatief en je persoonlijke ontwikkeling. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Belangstelling? Je korte motivatiebrief met CV kun je mailen naar hr@westland-kaas.nl

Winkel Account Manager  Zuid - West - Nederland