Onze merken

Westland Kaas heeft in de meest geliefde soorten kaas haar eigen topmerken. Old Amsterdam, de door Westland ontwikkelde oude kaas, is wereldwijd al jaren een succes. Maaslander, de romige en zachte kaas, is een topmerk in Nederland. Westlite is onze Goudse met minder vet, Trenta is ons merk in het vegetarische segment.

Westland Kaas wereldwijde export

Onze merken - internationaal

Naast deze topmerken voeren we een breed assortiment kaasmerken voor de wereldwijde export. Hiervoor werken we samen met partners in alle regio’s van de wereld, om precies die kazen te leveren waar mensen voor terugkomen.

Vind een distributeur

Old Amsterdam

Tijd voor smaak

Old Amsterdam is een oude kaas met een licht zoete smaak. Rijk aan rijpingskristallen en toch snijdbaar. Het is puur genieten van de kaas die zijn naam dankt aan de meest liberale stad ter wereld. Met zijn eigen receptuur sleept hij wereldwijd de ene prijs na de andere in de wacht. En terecht.

Want je hebt kaas, en je hebt Old Amsterdam.

Maaslander

Zacht als geen ander

De zachte en romige smaak van Maaslander is er één uit duizenden, al meerdere malen beloond met de Superior Taste Award. Het Maaslanderassortiment bestaat uit kwalitatieve en verse Goudse kazen voor dagelijks gebruik, van jonge kaas tot en met belegen, van minder vet tot volvet. De kaas is verkrijgbaar in zowel vers als zelfbediening in onder meer plakken, stukken en blokjes.

Laat je ook verleiden door de smaak van zacht.

Westlite

Westlite is Bewust Genieten

Westlite is een heerlijke romige kaas, speciaal voor mensen die bewust en actief leven. De kaas is gemaakt van magere melk en heeft 40% minder vet dan andere Gouda. Westlite heeft een volle romige smaak. De ideale keus voor gezond leven en lekker eten.  

Westlite is er in twee verschillende smaken: Jong en Belegen.

Trenta

Gezonde variatie

Trenta is een lekker product voor mensen die gezond willen leven en vooral goed op hun cholesterol letten. Trenta heeft een hoog percentage onverzadigd vet, omdat 75% van de dierlijke vetten is vervangen door plantaardige olie. Trenta is vegetarisch, lactose arm en vrij van kunstmatige toevoegingen.

Trenta is lekker op brood, in een salade of bij de maaltijd. Smaakvol en gezond. Trenta past uitstekend bij een gezonde levensstijl.