Nieuwsoverzicht

Old Amsterdam 'Smaak van het jaar 2013' in Spanje

5 december 2013

Tijdens de  internationale voedingsmiddelenwedstrijd Sabor del Año in Spanje werd Old Amsterdam kaas als beste beoordeeld. Het merk won voor het 4e jaar op rij de felbegeerde award. De Sabor del Año wordt door Spaanse consumenten toegekend. Deze internationale prijs wordt ieder jaar in Spanje uitgereikt aan voedingsmiddelen met een bijzondere smaak. Met deze award mag Old Amsterdam zich ‘Smaak van het jaar 2013’ noemen.

Sabor del Año

Spaanse consumenten testen en beoordelen diverse voedingsmiddelen. Kazen worden tijdens deze internationale wedstrijd getest op smaak, kwaliteit, structuur en geur. ‘’Vier jaar op rij zo’n prestigieuze prijs winnen is heel bijzonder’’, aldus Brandmanager Rob van Mourik. “De hoge eisen die we aan Old Amsterdam stellen, leiden tot een hoge waardering bij de Spaanse consument. Onze uitdaging is om dit vast te houden’’

Vaker onderscheiden 

Zowel in eigen land als over de grens heeft het succesvolle kaasmerk ook in het verleden al meerdere awards gewonnen. In Brussel won het kaasmerk in 2012 voor de vierde maal op rij 3 sterren bij de Superior Taste Awards, een internationale kwaliteitsprijs die wordt uitgegeven door het International Taste & Quality Institute (ITQI). Ook was Old Amsterdam dit jaar tijdens de Nantwich Cheese Show, de grootste kaaskeuring ter wereld, de beste Nederlandse kaas.

Old Amsterdam 'Smaak van het jaar 2013' in Spanje