Nieuwsoverzicht

Westland Kaasspecialiteiten genomineerd voor Succes Award 2013

18 november 2013

Winnaar van de kaasbranche 

Westland Kaasspecialiteiten is genomineerd voor de Succes Award 2013. De nominatie is verdiend doordat het tv-programma ‘De Succesfactor’ Westland het beste bedrijf vindt uit de top 5 van Nederlandse kaasbedrijven. Als winnaar van de kaasbranche dingt Westland mee naar de hoofdprijs voor het meest succesvolle Nederlandse bedrijf dat in januari wordt gekozen uit de winnaars van de verschillende branches.

Uit het Juryrapport: 

Westland Kaasspecialiteiten komt als genomineerde voor de Succes Award uit de bus vanwege het feit dat zij een constante en belangrijke speler is in de markt. Het bedrijf levert met haar merken Maaslander en Old Amsterdam hoogwaardige kwaliteitsproducten met toegevoegde waarde voor handel en consument. Mede dankzij deze sterke merken is Westland als particulier bedrijf in staat een hoog aandeel te behalen binnen de kaasbranche waarin veel concurrentie te vinden is. 

Buiten het feit dat zij kwalitatief sterke producten leveren is Westland bijzonder maatschappelijk in haar bedrijfsvoering. Met een kritisch oog wordt naar elk aspect binnen de bedrijfsvoering een zo duurzaam mogelijk resultaat behaald. Voorbeelden daarvan zijn het energiezuinige kantoor, het beperken van de CO2 uitstoot tijdens transport en de bijdragen, ook van de medewerkers, voor culturele en maatschappelijke doelen. 

Henny Westland, CEO van Westland Kaas Groep: “We zijn trots om als hoogste in de kaasbranche te eindigen. Het is een beloning voor iedereen die bij ons vol passie werkt om de allerlekkerste kaas te maken. Maar ook onze maatschappelijke betrokkenheid en het altijd verplaatsen in de ander, hebben meegeteld bij deze prachtige nominatie. Dit smaakt natuurlijk naar meer. Het zou fantastisch zijn als we in januari als overall winnaar uit de bus komen.”

Dé TV Ondernemersprijs 

De Succes Award is een onderdeel van het RTL 7 tv-programma ‘De SuccesFactor’ dat op zondagen wordt uitgezonden. Jongstleden zondag zat Westland Kaasspecialiteiten in het programma naar aanleiding van de nominatie. Het item is hier te bekijken. 

Westland Kaasspecialiteiten genomineerd voor Succes Award 2013