Nieuwsoverzicht

Westland Kaas wint Nationale Succes Award

1 augustus 2014

Westland Kaasspecialiteiten is verkozen tot Nederlands meest succesvolle onderneming van het jaar 2013. Dit is bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreikingbijeenkomst van de RTL Nationale TV Succes Award op zaterdag 25 januari.

Juryvoorzitter Michael van Straalen van MKB Nederland roemde het succesvolle familiebedrijf voor haar innovatieve bedrijfsvoering. “Een enorme eer voor onze onderneming, een hoogtepunt in onze rijke historie”, aldus Henny Westland, CEO van Westland dat al sinds 1936 een familiebedrijf is. “Van generatie op generatie spelen we al met onze kazen in op wat consumenten beweegt, vanuit een gezonde Hollandse handelsgeest. De RTL Succes Award is een bewijs dat we nog altijd voorop lopen in de markt.”

“Westland is een perfect voorbeeld van een authentiek familiebedrijf dat haar traditionele historische waarden als durf, innovatiekracht en ondernemerschap al 78 jaar continue heeft behouden en goed heeft vertaald naar een succesvolle en maatschappelijk verantwoorde strategie, marketingformule en productontwikkeling. Dat boeit en bindt consumenten in ruim 70 landen. Het goed inleven in de kaasliefhebber en het ondernemerschap leidt tot uitstekende resultaten” lichtte de jury verder toe.

John Smit, Directeur Sales, Marketing en R&D bij Westland: “Met onze innovatieve kaasmerken Old Amsterdam en Maaslander hebben we al vele prijzen gewonnen. Fantastisch dat nu ook Westland als onderneming is bekroond.”

RTL7 zendt de Nationale TV Succes Award Show uit op zondag 2 februari om 12.30 uur.

Westland Kaas wint Nationale Succes Award