Nieuwsoverzicht

Diamond Award voor Old Amsterdam

3 juli 2015

 

Old Amsterdam onderscheiden met de Diamond Taste Award. Voor het zevende jaar op rij heeft Old Amsterdam de Superior Taste Award gewonnen met drie gouden sterren. Maar winnen went nooit, zegt CEO Henny Westland

“Nu we na zeven jaar deze prachtige prijs winnen, stonden we weer te juichen toen we de lovende jury-rapporten kregen. Winnen went nooit!” zegt Henny Westland, de vrouwelijke CEO van Westland Kaas, makers van Old Amsterdam. “Het is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn met Old Amsterdam.”

Diamond Taste Award
De Diamond Taste Award wordt enkel toegekend aan producten die een 3 Gouden Sterren Superior Taste Award (smaak genot 90% minimum) 7 keer in de afgelopen 10 jaar ontvangen hebben.

Proefpanel van experts
De internationale kwaliteitsprijs wordt uitgereikt door het prestigieuze International Taste & Quality Institute. Het proefpanel van ITQI bestaat uit chefs, sommeliers en drankexperts. Zij beoordelen jaarlijks producten in meer dan twintig categorieën. De culinaire jury beoordeelde de kaas in blinde tests, waarbij niet alleen word gelet op de smaak, maar ook op geur, structuur en het uiterlijk. De jury vond Old Amsterdam ‘uitzonderlijk’ en deelde voor het zevende jaar op rij de maximale score van drie sterren toe aan de kaas.

Meer prijzen
Old Amsterdam Crème en 35+ wint de Superior Taste Award met twee gouden sterren.

 

Diamond Award voor Old Amsterdam