Nieuwsoverzicht

Samenwerking Westland Kaas en Veldhuyzen Kaas

15 januari 2015

CEO Henny Westland over het partnership: “Als Westland willen we ons nog nadrukkelijker richten op onze core business: de ontwikkeling, marketing en verkoop van merkkazen. Onze merken zijn inmiddels wereldwijd vertegenwoordigd in tientallen landen. Om ook in de toekomst internationale groei te realiseren gaat exportspecialist Veldhuyzen Old Amsterdam en onze andere kazen naar vele landen distribueren. Veldhuyzen heeft in de loop van de decennia een uitstekende reputatie opgebouwd.”

 

Dick Veldhuijzen, CEO van Veldhuyzen Kaas: “Wij zijn er trots op dat we naast ons assortiment van Nederlandse kaasspecialiteiten nu ook Old Amsterdam en andere kazen van Westland gaan exporteren. Via ons uitgebreide internationale netwerk zijn we in staat om dit op een efficiënte manier te doen. Door elkaars krachten te benutten zijn we er van overtuigd dat we beide onze internationale marktposities zullen versterken.”

 

Voor een aantal landen blijft Westland zelf de marketing en sales van de merkkazen richting klant en consument verzorgen.

Met de samenwerking komt meer dan 200 jaar familiebedrijf ervaring in kaas bij elkaar. Westland is opgericht in 1936, Veldhuyzen Kaas in 1884. In 2014 won Westland de Familiebedrijven Award voor beste familiebedrijf van Nederland.

 

Over Veldhuyzen Kaas

Veldhuyzen Kaas B.V. is een Nederlandse groothandel in kaas. Ze exporteert en verkoopt een totaal assortiment Nederlandse kaasspecialiteiten met daarin onder andere Basiron kruidenkaas, Hommage geitenkaas en Veldhuyzen Premium Quality naar meer dan 50 landen wereldwijd. Het familiebedrijf is al 130 jaar een betrouwbare partner in kaas en staat bekend als een innovatieve en flexibele leverancier met een hoog service- en kwaliteitsniveau.

Samenwerking Westland Kaas en Veldhuyzen Kaas