Nieuwsoverzicht

Old Amsterdam Belegen winnaar ‘Gekozen Product van het Jaar'

3 maart 2021

Old Amsterdam Belegen mag met trots de award ‘Gekozen Product van het Jaar 2021’ in ontvangst nemen in de categorie kaas. Deze ‘producten van het jaar’ worden jaarlijks gekozen door meer dan 10.000 consumenten. Old Amsterdam Belegen is gebaseerd op de bekroonde, ambachtelijke receptuur van Old Amsterdam Original, maar milder van smaak dan consumenten van Old Amsterdam gewend zijn. Door de gelaagde smaak onderscheidt Old Amsterdam Belegen zich van andere belegen kazen, die traditioneel een wat vlakker smaakprofiel hebben. 

De verkiezing Gekozen Product van het Jaar is gebaseerd op een representatief en onafhankelijk onderzoek via een consumentenpanel van 10.000 consumenten die een beoordeling geven op 3 belangrijke criteria: aantrekkelijkheid, innovatieperceptie, aankoopintentieDaarnaast wordt het product geproefd in een werkelijke consumptiesituatie door meer dan 120 gezinnen en beoordelen zij ook het product op smaak. De laatste nieuwkomer van Westland Kaas, Old Amsterdam Belegen, mag vanaf heden het logo “Gekozen Product van het Jaar 2021” dragen. Deze bekroning is een blijk van waardering door de consument en toont aan dat duizenden consumenten Old Amsterdam Belegen aantrekkelijk én vernieuwend vinden op basis van de eigen gebruikservaring. 

Erkenning voor vakmanschap

“We vinden het een eer dat Old Amsterdam Belegen ook bij consumenten zo geweldig in de smaak is gevallen en “Gekozen Product van het Jaar” geworden is”, vertelt Mara de Vroed, Sr. Brand Manager Old Amsterdam van Westland Kaas. “Met de introductie van Old Amsterdam Belegen hebben we vorig najaar een mooie stap gezet op weg naar het bijzonder maken van dagelijkse eetmomenten. Dat Old Amsterdam Belegen nu het logo van “Product van het jaar 2021” mag dragen, betekent dat ook de consument van mening is dat we hierin geslaagd zijn. Het is een prachtige waardering voor de hoge kwaliteitsstandaard die bij alle producten van Old Amsterdam wordt nagestreefd en een prachtige erkenning voor onze bevlogen kaasmakers die met veel trots en toewijding opnieuw het verschil hebben gemaakt.”

 

Old Amsterdam Belegen winnaar ‘Gekozen Product van het Jaar'