Nieuwsoverzicht

Old Amsterdam introduceert nieuwe smaakmaker voor bij de borrel

31 mei 2021

“Na de recente introductie van onze Old Amsterdam Belegen, wilden we fijnproevers nog meer variatie bieden. We kijken continu hoe we onze consumenten kunnen verrassen met bijzondere innovaties en zijn blij dat we met deze nieuwe producten onze consumenten opnieuw kunnen inspireren. Dankzij de Verse Roomkaas is Old Amsterdam meer dan ooit geschikt voor de borrel, lunch of barbecue”, aldus Mara de Vroed van Old Amsterdam.

Eerste roomkaas met fijn geraspte stukjes kaas

De Verse Roomkaas van Old Amsterdam bevat echte stukjes fijn geraspte Old Amsterdam, wat het product uniek maakt in het segment. De roomkaas is verkrijgbaar in 2 varianten van 125 gram: Original en Bieslook. De roomkaas heeft een frisse, karaktervolle smaak en is heerlijk op een rustiek stokbrood, een toastje of op een luxe cracker. Zo maak je de borrel of lunch écht speciaal en verrassend!

Mara de Vroed vervolgt: “Consumenten zoeken steeds meer naar bijzondere borrelproducten. We zien dit segment groeien en met de Old Amsterdam Verse Roomkaas zetten we echt iets nieuws neer in het schap. Het is de eerste roomkaas waar stukjes verse geraspte kaas aan toegevoegd zijn. In ons geval uiteraard échte stukjes geraspte Old Amsterdam. Deze producten sluiten perfect aan bij de steeds verder toenemende vraag van consumenten naar bijzondere borrelproducten.”

Old Amsterdam introduceert nieuwe smaakmaker voor bij de borrel