Nieuwsoverzicht

Maaslander valt in de smaak bij fijnproevers International Taste Institute

9 juni 2023

Maaslander staat voor de zachtste en romigste kaas. Dat dit ook de lekkerste kaas is, wordt erkend en herkend door mensen met een neus voor échte kwaliteit. Dat geldt zeker voor Maaslander 50+ Jong Belegen: een heerlijke Jong Belegen kaas volromig en zacht van smaak, bekroond met 3 sterren. Maaslander is erg trots dat deze kaas is bekroond met een 3-sterren Superior Taste Award van het International Taste Institute. Een buitengewone waardering voor de hoge kwaliteitsstandaarden die Maaslander nastreeft.

Bij het International Taste Institute in Brussel beoordeelt een jury van meer dan 200 chefs en sommeliers elk jaar duizenden producten van over de hele wereld. De producten worden blind geproefd, puur op smaak, geur en textuur. Maaslander 50+ viel in de prijzen en werd bekroond met maar liefst drie sterren. Deze eervolle prijs toont aan dat Maaslander 50+ Jong Belegen als een heerlijke, romige kaas wordt ervaren. Naast Maaslander 50+ Jong Belegen vielen óók twee andere kazen van Maaslander in de prijzen – Maaslander 50+ Jong en Maaslander 50+ Belegen; beide kazen zijn met twee sterren bekroond, wat wordt gewaardeerd als uitstekend.

“We zijn zeer vereerd dat Maaslander 50+ deze erkenning heeft gekregen van de culinaire fijnproevers van het International Taste Institute”, vertelt Misja Peters, International Senior Brand Manager Maaslander. “Deze belangrijke onderscheiding is dan ook een prachtige erkenning van de hoge kwaliteitsstandaarden die bij alle producten van Maaslander worden nagestreefd. We zijn er dan ook ontzettend trots op dat alle varianten van Maaslander 50+ zo goed zijn beoordeeld. Dit is een fantastisch compliment voor onze gepassioneerde kaasmakers die elke dag weer zorgen voor een constante smaak en kwaliteit van de Maaslander kazen.”

Maaslander valt in de smaak bij fijnproevers International Taste Institute