Restauratie zeilschip Berrona

Berrona.jpg

Een aantal jaren is er hard gewerkt aan de restauratie van de Berrona, een 15 meter lang schip wat is vervaardigd uit ferrocement (cementmortel op een bewapening van betonvlechtwerk en kippengaas) De restauratie werd uitgevoerd door vrijwilligers, langdurige werkzoekenden en mensen met een maatschappelijk achterstand. Na de restauratie is de Berrona op 9 juni 2018 weer feestelijk te water gelaten en wordt het ingezet voor dagtochten met sociaal maatschappelijk zwakke groepen, zoals chronisch zieken, of mensen/kinderen met een beperking om deze een onvergetelijke dag te bezorgen.

Nieuwe materialen Scouting Raboes

Raboes-1.jpg

Klimmen, abseilen, kabelbanen en afgeleide activiteiten zijn een spectaculaire en grensverleggende aanvulling op het reguliere spelaanbod van Scouting. Bij klimactiviteiten voor (jeugd)leden staat veiligheid voorop en daarvoor is goed materiaal noodzakelijk. Binnen Scouting Raboes is de Taskforce Materiaal verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het spelmaterialen waarbij zij aangeven welke materialen er aan vervanging toe zijn en welke nieuw aangeschaft moeten worden. In 2017 was het de beurt aan materialen als touw, klim- en heupgordels.

Duchenne 2017 aankomst.jpg

Het P.A.D. team uit Huizen (Power Against Duchenne) heeft in september 2017 de sponsortocht Duchenne Heroes gefietst om geld in te zamelen voor onderzoek naar de, tot nu toe, ongeneselijke ziekte van Duchenne, een progressieve spierziekte waarbij het spierweefsel steeds verder wordt aangetast. Duchenne Heroes 2017 in het kort: Een 7 dagen lange Mountain Bike Tocht van 100 kilometer per dag door Duitsland, Luxemburg, Belgiƫ en Nederland.

Ook in 2018 zijn ze weer van de partij!

Jaarverslag Westland Familie Fonds 2020

'Ambities maken het verschil'

Het jaarverslag 2020 van het Westland Familie Fonds vindt u in de PDF hieronder. Deze wordt alleen op de website van Westland gepubliceerd.

Jaarverslag 2020
PDF 310 Kb